Translate this page to another language

Please note that if you use Google to translate this page, Ålands gymnasium cannot guarantee the accuracy of the translation.

Senaste nytt från projektet I don´t know

“I DON’T KNOW” är ett Erasmus+ utvecklingsprojekt.  Målet med projektet är att sammanställa ett tillgängligt paket med intressanta och roliga undervisningsmaterial -verktyg och underlag för lärare inom yrkesutbildningen. Materialet kan användas för att undervisa de studerande i privatekonomi med målet att få dem att bli finansiellt medvetna.

IDK projektets resultat är:

  • En online digital databas med exempel på goda erfarenheter, verktyg och underlag för undervisning i privatekonomi.
  • Ett förslag till läroplan i privatekonomi.
  • En webbaserad plattform var man kan öva finansiell kunskap i digitala spel.
  • En pedagogisk handbok

Projektets fokus är innovativ utveckling av nya träningsmetoder för att öka kunskapen i att navigera alternativ för förmögenhetshantering. Projektet pågår 24 månader, från 1 september 2020 till 31 augusti 2022 . Projektet kommer att implementeras av partners från Österrike, Kroatien, Finland och Malta. Projektet finansieras av Erasmus+ och är ett KA2-projekt.  

Projektet har nyligen lanserat sin hemsida

Och här kan du också ta del av information 

För att åstadkomma snabb kommunikation med personer utanför projektgruppen har projektet startat en Facebook-grupp som är öppen för alla att ansluta sig till. Gruppens namn är “I don’t know - a project about financial literacy”. Välkommen att gå med i gruppen på Facebook och få nyheter om  I don’t know!