Projektledare ChangeMakers

Ålands gymnasium lediganslår en tjänst som projektledare för Interreg Central Baltic-projektet ChangeMakers för tiden 1.4.2020-30.9.2022 vid Ålands yrkesgymnasium.

ChangeMakers är ett samarbetsprojekt mellan ÅYG och högskolor i Finland, Estland, Sverige och Lettland. Slutresultatet är studerandeföretag med ekologiska produkter, e-plattform, pedagogiska verktyg och en studiehelhet mm. Den godkända projektplanen och budgeten är de dokument som styr projektet. Turun Yliopisto är huvudpartner och projektägare. Ålands yrkesgymnasium är projektpartner.

I rollen som projektledare ansvarar du bl.a. för

- Kontakt och rapportering till berörda finansiärer

- Beredning och rapportering till projektets styrgrupp

- Dokumentation i enlighet med projektdirektiv

- Fortlöpande utvärdering och ekonomiska rapporter

Som person är du kommunikativ, gillar att genomföra, van vid att organisera evenemang, leda möten och att skapa relationer. Du trivs med att jobba i team och du kan snabbt sätta dig i in i komplicerade strukturer. Vi förväntar oss att du är positiv och kreativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift. Du pratar och skriver obehindrat på engelska. Behörighetskrav för tjänsten är högskoleexamen med lämplig inriktning. Körkort behövs. Erfarenhet av internationella projekt är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Lön utbetalas enligt löneklass A23 (2917,19-3725,54) euro per månad samt ett allmänt tillägg om 121,24 euro per månad.

Tjänsten tillsätt under förutsättning att ansökt finansiering beviljas. 

Ansökningshandlingarna skall vara Ålands gymnasium tillhanda senast tisdag 25.2.2020 kl. 15:00. Ansökan sänder du till info@gymnasium.ax eller Ålands gymnasium, PB 150 22101 Mariehamn.

Närmare information om tjänsten lämnas av biträdande rektor Anna-Lena Groos tel. 018 536611 eller anna-lena.groos@gymnasium.ax.

Ålands gymnasium är en tobaksfri arbetsplats.